SÅ HÄR GÅR DET TILL

Ni anmäler er parvis men måste inte vara ett par i vanlig mening utan kollega, kompis, granne eller någon annan går minst lika bra. Minimiåldern för att delta är 20 år.

Antalet deltagare är begränsat och anmälningarna behandlas i den ordning betalningarna kommer in. Att delta i matstafetten kostar 400 kr/par och pengarna sätts in på bg 388-1547.

LC92 lottar samtliga anmälningar så att varje par får bjuda sig själva samt två andra par på antingen förrätt, huvudrätt eller efterrätt med tillhörande dryck. Det är slumpen som avgör vilken rätt man får, vilket innebär att man kan få samma rätt flera år i rad om man har varit med tidigare, något som inte går att påverka eller önska. De andra två rätterna kommer ni att få njuta av på, för er, hemlig plats.

Cirka en vecka innan Matstafetten kommer ett brev hem till alla par. Där får ni veta vilken rätt ni ska bjuda på och sedan är det bara att börja planera.

Alla får veta var man ska infinna sig på förrätt, men därefter öppnas kuvert i slutet på varje måltid och där finns information om var man ska ta vägen därnäst.

Frågor om Matstafetten skickas till lcbollnas@outlook.com , ni kan även ringa matstafettsgeneralska Sandra på 070-336 57 83.Matstafetten

Aktuellt

Matstafetten 2020 är tyvärr inställd.
Beslutet har tagits med anledning av coronapandemin och de rekommendationer Folkhälsomyndigheten gått ut med.
Vi laddar istället för en ännu bättre matstafett 2021, hoppas ni är med oss då!
Gilla vår sida på Facebook - Ladies Circle 92 Bollnäs - för att inte missa den senaste informationen från oss.
Har ni frågor om matstafetten är ni välkomna att mejla oss på lcbollnas@outlook.com eller ringa vår matstafettsgeneralska Sandra på 070-336 57 83.