GÄSTA OSS

Inom Ladies Circle är de flesta möten öppna för gäster. I Bollnäsklubben ses vi vanligen varannan onsdag (jämn vecka). Våra möten kan se lite olika ut, men ofta är mötesdagen fylld av någon form av aktivitet; det kan vara ett studiebesök hos ett lokalt företag, fysisk aktivitet eller något annat spännande. Vissa gånger har man möte och middag hemma hos en medlem och ibland på restaurang. Obligatoriskt är "3 minuter", då någon ur klubben berättar något som ligger henne varmt om hjärtat, ett aktuellt ämne eller sin dag; man får helt enkelt andras uppmärksamhet i tre minuter. Oavsett vad vi fyller våra möten med handlar det om trevligt umgänge och vi vill gärna ha besök av gäster.

Den första gången man gästar oss kostar det ingenting, men sedan betalar man 100 kr/möte och då ingår mat och en lott med möjlighet att vinna något till ett värde av cirka 100 kr. Att gästa innebär inget åtagande, utan bara en möjlighet att se mer av vad LC är och vad vi gör.

Vill du veta mer?
Tycker du att Ladies Circle låter intressant och vill veta mer? Hör gärna av dig via e-post: lcbollnas@outlook.comMatstafetten

Aktuellt

Matstafetten 2020 är tyvärr inställd.
Beslutet har tagits med anledning av coronapandemin och de rekommendationer Folkhälsomyndigheten gått ut med.
Vi laddar istället för en ännu bättre matstafett 2021, hoppas ni är med oss då!
Gilla vår sida på Facebook - Ladies Circle 92 Bollnäs - för att inte missa den senaste informationen från oss.
Har ni frågor om matstafetten är ni välkomna att mejla oss på lcbollnas@outlook.com eller ringa vår matstafettsgeneralska Sandra på 070-336 57 83.